Tilaa ja nouda tuotteet paikan päältä! Siirry verkkokauppaan.

Lounas- ja tilausravintola

Valoisa yhtenäinen ravintolasali tarjoaa seinien sijaan lumoavan merimaiseman näköalaikkunoista. Suuri merenrantaterassi ja historiallinen kartanoalue luovat viihtyisän  ja kiireettömän tunnelman arkeen ja juhlaan. Toimimme lounas- ja tilausravintolana. Järjestämme arkilounaan ja sunnuntaibrunssin lisäksi yksityistilaisuuksia tai yleisötapahtumia joko ravintolan tiloissa tai haluamassanne paikassa. Katso lisää sivulta Juhlat ja Tilaisuudet.

Ajatuksemme:

Haluamme tarjota kaikessa vähän parempaa ja laadukkaampaa.

Panostamme siis laatuun ja tekemiseen.

95% käyttämästämme lihasta on Suomalaista vastuullisesti tuotettua lihaa. Kalat valikoimme vain MSC-sertifiouduista saaliista. Pyrimme käyttämään vain tuoreita kasviksia satokauden mukaisesti. Hillot ja konditorian herkut teemme aina kotimaisista marjoista.

Leipomossa kaikki pääraaka-aineet on luomusertifioituja

Käytämme vain aitoa kermaa ja voita, sekä Atlantin puhdistamatonta merisuolaa. Myös käyttämämme kasviöljyt ovat laatutasoltaan omaa luokkaansa.

Valmistuotteita ei Stansvikissa juurikaan tarjoilla vaan valmistamme leipomon ja konditorian tuotteet, salaatit ja pikkelöidyt tuotteet, keitot ja lämpimät ruuat alusta loppuun paikan päällä. Näin takaamme ruokamme ainutlaatuisen maun ja koostumuksen juuri sellaisena kuin me haluamme sen Teille tarjoiltavan.

Näillä kaikilla edellä mainituilla seikoilla varmistamme tarjontamme, niin lounaspöydässä kuin yksityisjuhlissa,  olevan ainutlaatuista ja taatusti maistuvaa, oikeaa ruokaa, jonka tekemisestä voimme ylpeänä ottaa vastuun.

Myös tarjonnassa näkymättömät asiat hoidamme äärimmäisen vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti.